Chtěli byste připravovat kuřecí maso v nazlátlé a křupavé strouhance stejně jako nejpopulárnější řetězec restaurací s kuřecím masem v americkém stylu? Neexistuje nic jednoduššího! Stačí si vybrat vhodnou obalovací směs a vykasat si rukávy – křupavé kuřecí maso ve strouhance se rychle stane oblíbeným jídlem hostů vaší restaurace. Zjistěte, který výrobce strouhanky nabízí výrobek, který splní vaše očekávání!
Obsah článku
- Je profesionální strouhanka lepší než ta domácí?
- Volba správné strouhanky
- Jakou obalovací směs potřebujete?
- Ochucené druhy strouhanky nebo jedna univerzální?
- Zvolte dokonale křupavou strouhanku
- Nejlepší strouhanka dobře drží na mase
- Spolehlivý výrobce obalovací směsi
Je profesionální strouhanka lepší než ta domácí?
Hotová profesionální obalovací směs je prostě osvědčené, spolehlivé a praktické řešení. Neztrácíte s ní čas na kulinářské experimenty, nemusíte vyvíjet nový recept, ani hledat způsob, jak dosáhnout nejlepšího výsledku. Když používáte hotovou strouhanku určenou pro profesionální gastronomii, nemusíte používat žádné strouhané pečivo, kukuřičné lupínky, ovesné vločky, koření, vejce nebo jiné přísady. S hotovým výrobkem šetříte čas, peníze a vaši drahocennou energii. Jestliže chcete na jídelní lístek zařadit jídla se smaženým kuřecím masem, vyberte si profesionální obalovací směs. Která by to však měla být?
Volba správné strouhanky
Čím se řídit při jejím výběru? Nejlepší výrobek pro sebe najdete, když budete věnovat pozornost několika důležitým aspektům. Po důkladné analýze rychle zvolíte určitě ten nejvhodnější a bez obtíží začnete připravovat chutné smažené kuřecí maso ve strouhance. Čím se tedy máte řídit při jejím výběru?
Jakou obalovací směs potřebujete?
Zaprvé si musíte odpovědět na otázku, jakou strouhanku potřebujete? Na kuřecí maso? Na ryby? Jemnou nebo ostrou? Pokud vám záleží na tom, abyste nabídli bohaté menu, budete potřebovat strouhanku, s níž můžete připravit zároveň kuřecí nugety, křidélka i fish burger. Kuřecí maso pro děti – v jemné verzi, ale i pro dospělé – v pikantní verzi. Má to snad znamenat, že budete potřebovat různé druhy strouhanky? Nikoliv!
Ochucené druhy strouhanky nebo jedna univerzální?
Na trhu naleznete hotovou obalovací směs Holly Powder, která je vhodná na kuřecí maso i na ryby. Vzhledem k tomu, že její chuť je neutrální a ostrost masa závisí na druhu použité marinády, můžete ji použít k přípravě jídel v pikantní i jemné variantě. Z tohoto důvodu se nemusíte zásobovat různými druhy strouhanky – jedna univerzální obalovací směs představuje snadné a praktické řešení, které se výborně osvědčí v každé restauraci.
Zvolte dokonale křupavou strouhanku
Vsaďte na obalovací směs, která je po usmažení nazlátlá, křupavá a má charakteristickou strukturu kukuřičných lupínků. Nabídněte šťavnaté kuřecí maso v nazlátlé a střapaté strouhance. Nepřekvapí vás jen chutí, ale také vzhledem. S obalovací směsí Holly Powder budou usmažené kousky kuřecího masa vypadat a chutnat stejně výborně jako ty, které prodává známý řetězec s kuřecím masem.
Nejlepší strouhanka dobře drží na mase
Další důležitou věcí, které je potřeba při výběru strouhanky věnovat pozornost, je to, zda dobře drží na mase. Pokud ano, pak kuřecí maso bez problémů nakrájíte na menší kousky a připravíte taková jídla jako salát nebo wrapy s kuřecím masem.
Spolehlivý výrobce obalovací směsi
Proč se vyplatí nakupovat obalovací směs přímo od výrobce? Především proto, že výrobce obalovací směsi má nejen dobré ceny, ale také úplné znalosti o samotném výrobku, a je schopen vám poradit nebo rychle a konkrétně odpovědět na vaše otázky. Výrobce strouhanky Holly Powder nabízí produktovou i marketingovou podporu zároveň. V nabídce naleznete nejen všechny nezbytné výrobky na přípravu křupavého kuřecího masa, ale také obaly k prodeji hotových jídel, materiály k propagaci chutného smaženého kuřecího masa a detailní a užitečné návody a recepty.